Alle buffetten zijn inclusief buffettafels, chafing-dishes met pastabranders, uitserveerbestek, borden, bestek, servetten, en worden geserveerd op feestelijke spiegels en/of schalen.
Warm buffet Yara
Oud Hollands vispotje
Zalm, kabeljauw diverse groenten in een vissaus
Boeuf Stroganoff
Gestoofd rundvlees met paprika, ui, augurk en champignons
Filet de porc à la crème
Varkenskophaas in champignonroomsaus
Coq au vin
Gestoofd kipdijenvlees met diversen groenten en rode wijn
Pommes Gratin
Aardappelschijfjes in roomsaus gegratineerd met geraspte kaas
Witte rijst
Hollandse groenteschotel
Verse groenten van het seizoen
Mesclum
Diversen slasoorten, pijnboompitten en een frisse dressing
Waldorfsalade
Selderie, mandarijn, walnoten, appel
Bruin en wit stokbrood, roomboter en kruidenboter
Incl.; Buffettafel met rok, borden, bestek, servetten, chafing-dishes + pastabranders, gepresenteerd. De materialen kunnen vuil / veegschoon, retour in de kratten.
Prijs p.p.
20 – 75 € 24,63 excl. / € 26,85 incl.
76 – 125 € 24,17 excl. / € 26,35 incl.
126 – > € 23,72 excl. / € 25,85 incl.
Warm buffet Rianne
Gamba schotel
Gamba’s, courgette, paprika, bosui, tauge, sugar snaps
Stukjes gemarineerde zalm in een witte wijn saus
Kalfsstoof
Kalfsvlees in een champignonroomsaus
Kalkoen medaillons
Gemarineerde kalkoen medaillons in rode portsaus
Gemarineerde Lams ham
Voorgesneden
Roseval aardappels uit de oven met rozemarijn en knoflook
Broccoli quiche
Witte rijst
Groenten a la chef
Gegrilde bloemkool, aubergine, champignons, paprika met een vleugje olijfolie
Frisse fruitsalade
Reepjes ijsbergsla, rucola, meloen, ananas, druiven, aardbei en balsamico dressing
Waldorfsalade
Selderie, mandarijn, walnoten, appel
Bruin en wit stokbrood, roomboter en kruidenboter
Incl.; Buffettafel met rok, borden, bestek, servetten, chafing-dishes + pastabranders, gepresenteerd. De materialen kunnen vuil / veegschoon, retour in de kratten.
Prijs p.p.
20 – 75 € 26,38 excl. / € 28,75 incl.
76 – 125 € 25,92 excl. / € 28,25 incl.
126 – > € 25,00 excl. / € 27,75 incl.
Wild buffet (1 oktober tot 15 februari)
Reeschotel
Ree in bospadenstoelen saus
Hazenpeper
Gestoofde stukjes haas in een wildsaus
Jachtschotel
Combinatie van wild in een potje
Parelhoen a la chef
Parelhoen op een bedje van zuurkool
Everzwijn in rode wijnsaus
Wildzwijn rollade rustig gegaard in o.a. cognac, roggebrood, knoflook , bleekselderij, wortel en ui
Waldorfsalade
Selderij, walnoten, appel, mandarijnen en rozijnen
Wildsalade
Salade met gesmoorde paddenstoelen en noten
Roergebakken spruitjes met rode ui, knoflook, paprika en spekjes
Rode kool met appeltjes en stoof peertjes
Aardappelpuree, pommes gratin, witte rijst
Incl.; Buffettafel met rok, borden, bestek, servetten, chafing-dishes + pastabranders, gepresenteerd. De materialen kunnen vuil / veegschoon, retour in de kratten.
Prijs p.p.
20 – 75 € 29,95 excl. / € 32,65 incl.
76 – 125 € 29,50 excl. / € 32,15 incl.
126 – > € 29,04 excl. / € 31,65 incl.
Wat voor feest u ook wilt organiseren, wij zorgen dat alles er is.