Laat uw gasten tijdens uw feest of evenement genieten van een walking dinner. We stellen 5 gerechten samen welke een volledige maaltijd vormen, u kan de gerechten naar uw voorkeur aanpassen. Bij Josselin’s Catering hebben wij al ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van catering in de vorm van (walking) diners en buffetten. Naast onze “standaard” buffetten verzorgen wij ook buitenlandse buffetten. Wij zijn er voor iedere gelegenheid en smaak!
Voorgerechten
€ 6,75 excl. / € 7,36 incl. p.p.
Mesclum met kalkoen
Sla salsa, gerookte kalkoen reepjes, pijnboompitten, croutons en frambozen dressing.
Prosicutto di Parma
Gerookte Italiaanse ham met in rode port gedoopte Galia meloen
Coppa di Parma
Op een salade van La Ratte aardappel, Pink Lady en tartaar van Amsterdamse ui
Carpaccio van runderhaas
Dun gesneden runderhaas op een bedje van rucola met
balsamico mayonaise, pijnboompitten en oude Italiaanse kaassnippers
Salade met gerookte eendenborst
Gerookte eendenborst met veldsla, avocado en dressing van olijfolie, frambozen azijn en mierikswortel
Gerookte makreel
Op een bedje van wakame salade
Frisse hangop-komkommer garnalencocktail
met komijn, knoflook en Hollandse garnalen
Viscocktail
Cocktail van rivierkreeft, gerookte paling, garnalen,en whiskysaus op basis van crème fraîche
Geitenkaassalade
op maisbrood, met honing, noten en biet
Salade Caprese
traditioneel met mozzarella, balsamico, tomaat en basilicum
Soepen
€ 4,36 excl. / € 4,75 incl. p.p.
Thaise Curry soep
Curry soep met lente ui, koriander, crème fraise en een geroosterde kipdij spiesje met sesam
Pompoen soep
met stukjes zoete aardappel
Tuinerwten soep
met uitgebakken spekjes en room
Punt paprika soep
met crème fraîche
Kreeften bisque + € 3,50
met crème fraîche
Hoofdgerechten
€ 10,25 excl. / € 11,17 incl.
Pollo Porto
Portugese kipreepjes in een zachte paprikasaus op een bedje van rijst
Pulled chicken taco
Taco met pulled chicken, rucola, rode ui en pomodori tomaat
Spies van kippen dij
in teriyaki marinade, geserveerd met noedels
Spies van ossenhaas
in teriyaki marinade, geserveerd met noedels
In de oven gegaarde varkenshaas
Met een ratatouille van chorizo, savooiekool, spekjes en gebakken aardappels.
In abdijbier gestoofde sukade
Met gekarameliseerde zilverui en mousseline van aardappel
Ganzen stoof
Ganzen stoof met zoete aardappel puree
Gepocheerde zalm
Stukje gepocheerde zalm overgoten met een volle witte wijn saus
Gegrilde tonijn (+ € 3,50)
Op een salade, van veldsla, appel, mango en gember
Gebakken coquille (+ € 3,50)
met knolselderij-mousseline en truffeljus
Gevulde Cannelloni vegetarisch
Pasta rolletje gevuld met verse spinazie, paprika, champignon, Knoflook, roomkaas en geraspte Parma kaas
Gevulde aubergine vegetarisch
Gegrilde aubergine gevuld met diversen groenten, noten en roomkaas
Broccoli Quiche vegetarisch
Bladerdeeg bakje gevuld met broccoli, gedroogde tomaat, groene asperge en geraspte oude kaas
Dessert
€ 5.05 excl. / € 5,50 incl.
Profiterolle
Slagroom soesjes overgoten met chocolade
Frambozen mascarpone glaasje
Luxe dessertglaasje met gemarineerde framboosjes, een biscuit van lange vingers en mascarponemousse
Tiramisu
Mousse van mascarpone met lange vingers gedoopt in koffie en Amaretto
Rote Grütze
Vers rood seizoens fruit in een gelei op basis van vers vruchtensap, overgoten
met vanille saus
Vers fruit
Vers gesneden fruit met verse geslagen room
Crème brulée
Zacht gegaarde vanillecrème geserveerd in een terracotta bakje
Chocolademousse
met een kletskop
Crème brulée
Zacht gegaarde vanille crème met gebrande rietsuiker
Hangop van volle yoghurt
met limoen, mango en basilicumsiroop