Wilt u uw gasten tijdens uw feest of andere gelegenheid verwennen met een hapjes buffet? Josselin’s Catering heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren van smakelijke en gevarieerde hapjes buffetten. Dit doen wij met een ervaren team door de hele randstad. U rekent bij ons naast een heerlijk hapjes buffet ook op kwaliteit, goede service en dagverse producten.
Met 5 hapjes per persoon, gemiddeld 90 gram, heeftu een volwaardige maaltijd. U kan minder items bestellen alshet niet maaltijd vullend hoeft te zijn.
Minimaal 15 stuks per item, met een keuze uit maximaal 9 verschillende hapjes.
Koud; a € 5,75/ stuk excl. btw
- Wrap rolletjes gevuld met pulled porc, coleslaw, rode ui en BBQ saus
- Rijstvel gevuld met Oosterse groenten, garnalen en sesamsaus
- Tonijntartaar met wasabi room, kiemgroenten en groenten chips (+ € 2,25)
- Gazpacho, koude Spaanse tomaten soep gegratineerd met kleine croutons – vegetarisch
- Dun gesneden picanha (rund) met Chimichurri dressing
- Kartoffel salade met een gevuld ei, groene asperge tip, bieslook mayo en veldsla -vegetarisch
- Pokebowl met Edammer boontjes, mango, zoetzuur van komkommer en radijs – vegetarisch
Warm; a € 6,75/ stuk excl. btw
- Gestoofd lamsvlees, vergeten groenten en quinoa
- Couscous met bospaddenstoelen mix, doperwten, paprika en saus van gepofte knoflook – vegetarisch
- Pad Thai, wok gerecht met noedels, groenten en gamba
- Kip teriyaki spiesje met sesamzaadjes, lente ui en gebakken uitjes op een bedje van noedels
- “kip”reepjes in een zachte paprikasaus op een bedje van rijst – vegetarisch
- Pittige Mexicaanse gehakt balletjes met Mexicaanse groenten in een tomaten salsa
- Pittige Mexicaanse vega balletjes met Mexicaanse groenten in een tomaten salsa – vegetarisch
Dessert; a € 4,75/ stuk excl. btw
- Italiaanse sinaasappel trifle
- Banoffee, met banaan, slagroom, karamelsaus en laagje krokante koek
- Pannacotta van frambozen, witte chocolade en een crumble van amandel
- Triple chocolade, brownie van pure chocolade, witte chocolade mousse en melk chocolade crumble
Alle gerechten worden in porties/ bakjes aangeleverd zodat deze “uit de hand” staand kunnen genuttigd
Incl. buffettafels met stretch rok, chafing-dishes + pastabranders borrelservetten, gepresenteerd op schalen – etagères in kleine (disposable) glaasjes, bakjes + lepeltjes, vorkjes. De materialen ontvangen we vuil / veegschoon, retour in de kratten. Aangeleverd in thermoboxen, het geheel wordt voor u start klaar gezet